okej, sen blev det för varmt!

JAG DÖR AV DENNA VARMA VÄRLD! IDAG var det 100 grader och vi promenerade! inte var det jag som frivilligt ville promenera utan det var min onda lärare martin som låg bakom allt!

idag kom min kära lärare tillbaka. han här blivit pappa men han tycker sitt eget barn är ett monster. skum man det där....

aja, nu ska jag vila mina fina tankar på the sims3 som kommer ut den 4 juni!

hare bra för sen ska jag till tjökan!
nej jag ska inte till tjökan mamma.


Vickan! AFK!

VICTORIA SILVSTEDT IRL! Jag och EBba spenderade dagen med ingen mindre än Victoria, det var ju bara lite kul så där.  Och alla hatar mig och alla hatar mig men vad gör det, jag har träffat Victoria Silvstedt.

HACK HACK HACK HACK HACK HACK OCH MERA HACK

jag sitter i min ensamhet och försöker titta på en film, men min dator bara hackar så den funkar inte så bra. (nej jag har inte tänkt blogga som vanligt) är sjuk idag vilket inte e så kul. okej, lite kul. jag har en otroligt stor klump i magen från matte provet igår. det skriker IG i mitt öra hela tiden.

nej nu ska jag ta och be till gud om att få bli godkänd på det jobbiga matte provet.

ps: lelle, du ligger risigt till!

LELLE= MIN LÄRARE I MATTE.

MY LOVE-23

GRATTIS ROB! 23 23 23 23 23
vi ses älskling!

ORIENTERING BORDE FÖRBJUDAS!

EN SAK SKA MIN LILLA LÄRARE MARTIN HA JÄVLIGT KLART FÖR SIG OCH DET ÄR ATT ORIENTERING ÄR EN TYP AV TORTYR OCH DET BORDE FÖRBJJUDAS ELLER S K A FÖRBJUDAS!

ville bara säga att jag själv förnedtrat mig själv för sveirges skogar! tack vare denna fula och äckliga dag enbart med orientering. INTE KUL!

 NÄR JAG BLIR STOR (STÖRRE) SKA JAG STOPPA ALL JÄVLA ORIENTERING SOM PÅGÅR I DEN STORA VIDA VÄRLDEN.


passa dig martin!

HEJ MoNIKA LIXOM

ja, vad gör man en solig dag som denna...jo, sitter inne!

fick en litet så kallat "bloggsug". nej fy vad sär det där lät! idag var det soligt och fint. jag och min syrra åt damsugare på en brygga. roligt roligt. sen var jag bara hemma och gled runt, mycket trevligt!

nu är det så kallade bloggsuget borta. tack gode gud!

tänk om jag var döpt till MONIKA. då skulle jag inte villa visa mitt pass kan jag ju säga!


RSS 2.0